Aktuális
Toroczkai: Nem megyek az országgyűlésbe, itt van rám szükség! Most következik az igazi építkezés, amelyre három éve készülök.

Toroczkai László, Ásotthalom jobbikos polgármestere Facebook-bejegyzésében tudatta, hogy nem tervez országgyűlési képviselő lenni, ő a jövőben is a csongrádi nagyközség polgármestere szeretne maradni.

“Sokan még mindig nem akarják elhinni, hogy nem készülök 2018 tavaszán az Országgyűlésbe. Azok, akik nem tudják elképzelni, hogy 2019 őszéig egészen biztosan Ásotthalom polgármestere maradok, nem ismernek igazán. Nem hagyom félbe a munkámat, befejezem, amit elkezdtem. Tűzön-vízen át. 2013-ban azt ígértem, hogy biztonságossá és fejlődővé teszem Ásotthalmot, amelyről sokan akkor már lemondtak. A települést sikerrel megvédtük az áradattal szemben, most következik az igazi építkezés, amelyre három éve készülök.
Ma bemutattuk a Csongrád megyei 2. számú választókerület jobbikos országgyűlési képviselőjelöltjét, Fackelmann Istvánt, Ásotthalom alpolgármesterét. A képviselő-testületünk legrégebbi tagja, a legtöbb szavazatot kapott helyi képviselőjelölt, a kistérség számos településének egykori falugazdásza, az agrárkamara egyik megyei, szakmai vezetője, köztiszteletben álló, munkában megőszült nyugdíjas. Tisztán gondolkodó, tapasztalt, egyenes ember. Hiánycikk a mai politikai életben. ”
“Bízom benne, hogy most már mindenki elhiszi, hogy nem megyek 2018 tavaszán az Országházba. 2019-ig egészen biztosan maradok itt a déli határ mellett, mert itt van még dolgom” – olvasható Toroczkai mai bejegyzésében.

Forras