Ötletek
Szerinted melyik bejárat a legijesztőbb? Érdekes dolgot tudhatsz meg magadról!

“Az alagút, amelyik a legjobban megijeszt minket, rejtheti a legnagyobb kincset, amit keresünk.”- Joseph Campbell.

Az amerikai történész szerint, aki egyben a humán pszichológiát is kutatta, ha valaki hajlandó legyőzni a félelmét, annak esélye van a boldogságra. Clifford N. Lazarus egyetért Campbell-lel, majd hozzáteszi, hogy az emberek saját akadályokat építenek maguk köré és ezáltal gátolják az önkifejezést. Azt tanácsolja, hogy vállaljuk a kockázatot a félelmeinkkel való szembenézéshez, mert csak így lehetünk igazán boldogok.

Ha többet szeretnél megtudnia személyiségedről és a gátjaidról, akkor válassz egy képet, amely a legjobban megijeszt, majd nézd meg, hogy ez mit árul el rólad.

1. Elhagyatott ház

Nagyon okos és analitikus személy vagy, és képes vagy tisztán látni a dolgokat. Az értékrended nagyon fontos számodra és szeretnéd, hogy mások is ilyen értékrendet képviseljenek. A tapétával borított fal azt jelenti, hogy magas érzelmi falakat húztál magad köré, amin nehéz áthatolni. A fény ugyanakkor azt jelzi, hogy hajlandó vagy ezeket a falakat megbontani, legalábbis a hozzád igazán közelálló embereknek. A kincs, amit keresel az érzelmi kielégülés, hogy valakihez ne csak intellektuálisan, de érzelmileg is kapcsolódhass.

2. Lépcsősor

A pincékhez vagy a padláshoz vezető lépcsők azt szimbolizálják, hogy szabad szellem vagy és az életedet teljes mértékben meg akarod élni. Ez a kép az eltemetettségtől való félelmet szimbolizálja, tehát a haláltól vagy az ismeretlentől való félelmet. A kincs, amit keresel a jó egészség, ezért jobban oda kell figyelned az étkezésedre, a testmozgásra és egészében önmagadra. Bár hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat, de alapjában szereted az életed, szereted önmagad, így biztosan meg fogod találni, amire vágysz.

3. Barlang

Ha a jégbarlangot választottad, akkor nagy valószínűséggel hosszú időt töltöttél azzal, hogy érzelmi melegséget keress. Olyan érzelmektől félsz, mint a bánat és a csalódás, így úgy döntöttél, hogy jobb lesz neked egyedül. Habár lehet, hogy boldog életszakaszt élsz meg, rájöttél, hogy mi az, ami boldogságot hozhat számodra. Értékes ember vagy, aki tiszteletben tartja a függetlenséget és a szabadságot. A kincs, amit keresel, a szerelem. Legyen az romantikus vagy plátói.

4. Kunyhó

Ha a rozoga ház látvány rémít meg a legjobban, az azt jelenti, hogy nagylelkű ember vagy, aki mindig figyel másokra. Hűséges és becsületes vagy, de ezt nem mindenki értékeli. A ház a szerelem és a biztonság szimbóluma, ezért ha az romokban áll, csődöt, bukást jelent. A kincs, amire vágysz a vagyon és a jólét. Tudod jól, hogy ahhoz, hogy elérd, nagyon keményen kell dolgoznod. Azonban sose feledd, hogy azok, akiket szeretsz, nem az anyagi támogatásodra vágynak, hanem arra, hogy odafigyelj rájuk és foglalkozz velük.

5. Alagút

Ha félelmetes számodra, hogy belépj ebbe az alagútba, az azt jelenti, hogy érdemes megvizsgálnod az érzelmeidet. Magas érzelmi intelligenciával rendelkezel és okos vagy. A víz azt mutatja, hogy meg kell tisztítanod az elmédet, hogy jobban megértsd, ami benned zajlik. Ideje abbahagynod a problémák feletti aggódást és elkezdeni megoldást keresni rájuk A kincs, amit keresel az önbizalom. Ahhoz, hogy meg tudd oldani a problémáidat, ki kell fejezned az érzéseidet. Ne feledd, hogy az alagút végén már sokkal tisztábban fogsz látni mindent.

6. Leláncolt ajtó

A leláncolt kék ajtó több dolgot is jelenthet. A kék az ég színe, amely a stabilitást jelképezi. Termékeny vagy és eléred az összes nehéz célt, amit magad elé állítasz. Kreatív és jó vezetői képességekkel megáldott személy vagy, aki képes megoldani minden problémát. A keresett kincsed a kényelem. Nem szabad túlságosan leterhelned magad. Fontos, hogy a pihenésre is időt szentelj, mivel ilyenkor tudod élvezni az egyszerű, de igazán értékes dolgokat az életben.

Forras