Hírek
Putyin szerint pontosan az mentheti meg Európát a teljes összeomlástól, amit Magyarország tesz

Putyin nemrég megint megnyilatkozott, és megrázó képet festett fel Európa számára. Szerinte csak két opció van a bevándorlási hullám kezelésére. Érdekes, hogy a Magyar kormány, pontosan ezt a két lépést tette meg az ország védelmében.

Gyakorlatilag arról beszélt, hogy ma összesen szerinte két, azaz kettő darab lehetőség áll az EU és vezetése előtt, hogy megoldják a jelenleg is uralkodó, lassan káoszba torkolló állapotokat. Ha egyiket sem követi Európa, akkor hamarosan nem marad már semmi, amit meg lehetne védeni. Bár akár érdeke is lehetne, hogy Európa tönkremenjen, mégis úgy hiszi, figyelmeztetnie kell a kontinenst, mivel nem akar a közvetlen szomszédságában egy hatalmas új Kalifátust, hiszen azzal az oroszok baja is meggyűlne a jövőben.

Az egyik amit ajánlott, hogy azonnal el kell kezdeni katonákkal és fegyverekkel védeni Európa határait, és a Schengeni övezetet.

Magyarország azzal, hogy felépítette a határzárat és élőerővel is megerősítette a határaink védelmét megtette ezt a szükséges lépést.

A másik az, hogy nem szabad beengedni a menekültek egy jó részét, csakis akkor, ha 100%-ig bebizonyosodott, hogy legális menedékkérő, mert ebből amúgy is kevés van.Ezzel meg lehetne akadályozni, hogy a szélsőséges muszlimok száma drasztikusan növekedjen az európai városokban, bár sokak szerint már így is visszafordíthatatlan a baj.

Ez is működik Magyarország esetében.  A nyugati média hazugságaival ellentétben, nem vagyunk kegyetlenek barbárok, akik szívtelen módon magukra hagyjuk a valóban életükért menekülő embereket, nőket és gyerekeket. A lehetőségeknek megfelelően, megvizsgáljuk, valóban rászorulnak-e a védelemre, azaz valóban menekültek-e, vagy csupán úgynevezett gazdasági bevándorlók. Bár ez a meghatározás is óriási csúsztatás, mert ez akkor állná meg a helyét, ha ezek az emberek azért jönnének, hogy részt vegyenek a nyugati gazdasági életben, mármint élveznék annak előnyeit, de ugyanakkor bele is tennék, a maguk hozzájárulásukat. Azaz egyszerűen kifejezve,  dolgozni jönnének. Azonban a tények azt mutatják ez nagyobbrészt, koránt sincs így. Ők csak elvennének ,,, élősködnének a nyugati jólléti rendszerben, aljas módon kihasználva annak előnyeit, ami az európai emberek mindennapi munkájából, erőfeszítéseiből származik.

Tehát, segítünk akinek kell, de csak annak, aki tényleg rászoruló menekült. A magyarországi ellenzék azonban, aljas módon, kiforgatva ezt a tényt, arról beszél, hogy a kormány “titokban” befogadja a bevándorlókat. Nekik az sem jó ha lezárjuk a határt, az sem jó, ha segítünk a bajbajutottakon. Csak az lenne nekik megfelelő, ha engednénk a Soros-terv végrehajtását és feláldoznánk hazánkat, kultúránkat, népünket és családunkat, Európa muszlimizációjának oltárán, alávetve magunkat a globális elit népességcsere tervének.

Számtalan biztonsági szakértő erősítette már meg korábban is az orosz elnök meglátásait. Ő csak annyit tett, hogy nyomatékosan figyelmeztette Európát, mert közeleg az a pont, ami után már semmit sem lehet tenni, és a nyugati civilizáció maradandó károkat fog szenvedni. Az orosz elnök szerint a legfontosabb, hogy azonnal be kell fejezni a migránsok utaztatását az unión belül és világosan ki kell nyilvánítani az unió vezetőinek a migránsoknak, hogy ne jöjjenek Európába mert úgy is ki lesznek utasítva.

Nálunk a határkerítés, pontosan ezt üzeni, miközben az Unió vezetői, és a tagállamok politikusai bénultan nézik a migránsválság okozta Európai káoszt.

Forras