Aktuális
Ostrom alatt a déli határ! Ez történt az éjjel:

A határ több szakaszán is próbálkoztak Magyarországra jutni az Illegális bevándorlók. Ez történt az éjjel a rendőrség közlése szerint:

Ásotthalom

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra 15 migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

A járőrök 2017. október 7-én 21 óra 45 perckor 15 főt tartóztattak fel Ásotthalom külterületén. A migránsok magukat pakisztáni állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ásotthalom

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

A járőrök 2017. október 8-án nem sokkal éjfél után tartóztatták fel a férfit Ásotthalom külterületén. A migráns magát pakisztáni állampolgárnak vallotta, azonban sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránst visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Röszke

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

A járőrök 2017. október 8-án nem sokkal éjfél után 2 főt Röszke, valamint 1 főt Mórahalom külterületén tartóztattak fel. A migránsok magukat afgán és pakisztáni állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Forras