Aktuális
ORBÁN VIKTOR DÖBBENETES KIJELENTÉSE: ” ÚGY GONDOLOM A KÓRHÁZAK ÁLLAPOTA TÖKÉLETESEN RENDBEN VAN, MOST MÁS FONTOSABB DOLGAINK IS VANNAK!” – LEGYEN KEDVES OSSZA MEG, AKI NEM ÉRT EGYET EZZEL!

Orbán Viktor döbbenetes kijelentése: ” Úgy gondolom a kórházak állapota tökéletesen rendben van, most más fontosabb dolgaink is vannak!” –  Legyen kedves ossza meg, aki nem ért egyet ezzel! 

Azt is hozzátette, hogy az egészségügyben változtatni kell. Az első lépés az állami és magántulajdon szétválasztása lesz.

Egyre több hír érkezik a hétvégi kötcsei találkozóról, az ATV azt írja: Orbán szerint „a németeken és Angela Merkelen múlik, hogy mi lesz a Néppárttal”, ugyanis a kormányfő úgy látja, Emmanuel Macron fel akarja robbantani a Fidesz pártcsaládját, a Néppártot, hogy saját politikai családot hozzon létre.

A magyar jogállamiságot vizsgáló Sargentini-jelentést Orbán Viktor nevetségesnek nevezte arra hivatkozva, hiába járt a dokumentumot készítő politikus Magyarországon, nem kereste meg a magyar kormányt, és nem is beszél magyarul.

A miniszterelnök más témákat is érintett: az egészségüggyel kapcsolatban azt mondta, hogy a kórházak állapota rendben van, de az egészségügyben változtatni kell. Ám most nem ez a kormány elsődleges prioritása. – tette hozzá.

Első lépés az állami és magántulajdon szétválasztása lesz.

Orbán arról is beszámolt Kötcsén, hogy újabb alkotmánymódosításra készül, de erről konkrétumokat nem árult el.

Forras