Hírek
Orbán Viktor: “amit nem tűrtünk el a szovjet birodalomtól, azt nem fogjuk eltűrni a Soros-birodalomtól sem”

A Fidesz már ma is készen áll a választásokra – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz újraválasztott elnöke vasárnap a párt XXVII., tisztújító kongresszusán, Budapesten.

Hangsúlyozta ugyanakkor: a Fidesz éppen attól Fidesz, hogy sohasem elégszik meg a választások megnyerésével.

Ennél jóval többet akarunk: azt is keressük, kutatjuk – és ha jó passzban vagyunk, meg is találjuk -, mi is a mélyebb értelme a soron következő választás megnyerésének, mit is kell tennünk azért, hogy a Fidesz győzelmével egész Magyarország és minden magyar nyerhessen”

– mondta.

A kormány politikájának szellemi alapjainak az elmélyítéséről azt mondta a miniszterelnök, hogy a korszellem nem azonos a médiaszéllel.

A nagy hatalmú cégek melódiái egyáltalán nem azonosak a korszellemmel – mondta a kormányfő. Orbán szerint az európai emberek tízmilliói próbálnak a felszínen maradni, biztonság és rend után vágynak, és egyre erősebben kapaszkodnak az identitásukhoz. A korszellem a mi oldalunkon áll – jelentette ki a miniszterelnök. Mi vagyunk többségben, akik ragaszkodunk a hagyományos értékekhez -tette hozzá.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Hiába a ráolvasás és a politikai vudu, a valóság le fogja győzni a globalista elitet, és ismét naggyá teszik Magyarországot és Európát

– jelentette ki a kormányfő.

Még négy év kell az eredmények megerősítéséhez

A jelenlegi kormánynak még legalább négy évig hivatalban kellene maradnia, hogy megerősítse az eddig elért eredményeket, hogy azok már visszafordíthatatlanokká váljanak – mondta Orbán Viktor. A miniszterelnök szerint ma Magyarországon nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat uralkodik.

A magyarok nem számíthatnak az ellenzékre, amely a legfontosabb döntéseket – így például a családi adókedvezményt, az adócsökkentést, a Nők 40 programot, a földtörvényt, a devizahitelesek mentőcsomagját és a betelepítést tiltó alkotmánymódosítási javaslatot – sem szavazta meg – hangsúlyozta a Fidesz újraválasztott elnöke.

A Fidesz élére újabb két évre újraválasztott Orbán Viktor három feladatot jelölt meg: megerősíteni mindazt, amit az elmúlt hét évben elértek; elmélyíteni politikájuk szellemi és lelki alapjait; és megvédeni Magyarország jövőjét, mert “végre-valahára összeszedtük magunkat”.A Fidesz alapszabálya szerint kétévente kell tisztújító kongresszust tartani. A legutóbbin, 2015 decemberében újraválasztották a párt elnökévé Orbán Viktor kormányfőt, alelnöknek pedig Pelczné Gáll Ildikót, Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort és Németh Szilárdot választották meg a küldöttek.