Aktuális
MIKÖZBEN AZ EMBEREK TÜNTETNEK, A MINISZTER ÍGY FALATOZOTT JÓÍZŰEN BÉCSBE A KARÁCSONYI VÁSÁRBAN, ROGÁN ANTALLAL – OSSZA MEG, HA ÖN SZERINT IS VÉGTELENÜL FELHÁBORÍTÓ, HOGY AZ EMBEREK HIÁBA VONULNAK AZ UTCÁRA NEM TÖRTÉNIK SEMMI!

Miközben az emberek tüntetnek, a miniszter Így falatozott jóízűen Bécsbe a Karácsonyi vásárban, Rogán Antallal – Ossza meg, ha Ön szerint is végtelenül felháborító, hogy az emberek hiába vonulnak az utcára nem történik semmi! 

Azt eddig is tudtuk, hogy a Fideszt nem érdeklik a tüntetések, mint ahogy a választás után is hétről-hétre az utcára vonuló emberek sem hatották meg őket…Így történt ez ma is, amikor a szakszervezetek az utcára vonultak a túlóra ügy miatt,írja a lap

Mindeközben olvasói fotó bizonyítja, hogy a miniszter és legjobb bizalmasa, együtt falatoznak a karácsonyi vásár forgatagában. Biztos ízletes volt az a kolbász és mustár, de szerintünk lett volna most fontosabb teendője is a kedves elnök úrnak, mint az evés.

Mit gondol, mennyire érdekli a kormányt az emberek véleménye? Ossza meg, ha Ön szerint is végtelenül felháborító, hogy az emberek hiába vonulnak az utcára nem történik semmi!

Forras