Aktuális
Meg van az a postás aki lelépett a segéllyel, de vajon hol találtak rá??

49 éves férfit rendes embernek ismerték az alig ezerlelkes Papos lakói, a postás mégis engedhetett a vállán ülő kisördög csábításának, és tömött postástáskájával kereket oldott kézbesítés közben.

Úgy tudjuk, miután kedden felvette a munkát, egy levelet sem kézbesített. Állítólag egyébként pont ezen a napon vitték házhoz a családi pótlékokat, amikor komoly summa lapulhatott a postai alkalmazottak batyujában. K. Gyula (49) egyik napról a másikra döntött úgy, hogy többet nem viszi ki a leveleket. Kedd reggel elindult paposi otthonából munkahelyére, a nyírcsaholyi postára. Ott felvette a kézbesítendő csomagokat és készpénzt, majd biciklire pattanva Mátészalka felé vette az irányt, azonban egyetlen címet sem látogatott már meg. Gyula a rendőrségi tájékoztatása szerint a biciklit egy mátészalkai dohánybolt elé rakta, azóta nyoma veszett, senki se tudja, merre lehet.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság sikkasztás miatt adott ki elfogatóparancsot K. Gyula 49 éves paposi lakos ellen, 2018. február 6-án. A postai alkalmazottként dolgozó férfi nyírcsaholyi munkahelyén felvette a kézbesítendő küldeményeket és készpénzt, de azokat egyetlen címzettnek sem kézbesítette. A férfi szolgálati kerékpárját hátrahagyta és a rábízott készpénzzel ismeretlen helyre távozott.

A körözött férfit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság munkatársai igazoltatták pénteken reggel fél tíz után öt perccel a mosonmagyaróvári vasútállomáson. Miután az ellenőrzést végrehajtó rendőrök megállapították, hogy a férfi azonos a Mátészalkai Rendőrkapitányság által körözött postással, elfogták, és bűnügyi őrizetbe vették.

Forras