Aktuális
Követeljük, hogy a kormány ezek után hajtsa végre a Sargentini jelentésben szereplő pontokat

Most jön az, hogy meg kell valósítani mindazt amiért elítéltek minket.

Azért büntettek meg mert nem működhet akkor ne is működjön. Innentől a lezárt ügyek visszatérnek az eredeti állapotukra. Olyan nincs, hogy be is kell tartani az új megállapodást meg megbüntetnek a régi miatt.

Na akkor első lépésként a CEU-t azonnal be kell zárni. A bírókat kényszer-nyugdíjazni kell és a médiatörvény is visszaáll régi formájában.

Nincs demokrácia!? Az összes ellenzékinek titulált gittegyletet betiltani,működésüket megszüntetni! Vezetőit bebörtönözni!

Nincs sajtószabadság!? Ellenzéki lapokat bezúzni,internetes újságokat tiltani, szerkesztőiket elhallgattatni!

Nincs bírói függetlenség!?Az összes komcsi, libsi hátterű bírót felfüggeszteni, eltiltani a jogi tevékenységtől!Ítéleteiket felülvizsgálni, megsemmisíteni!

Nincs gyülekezési jog!? Ellenzéki tüntetéseket betiltani,szétverni, szervezőiket bebörtönözni!

Nincsenek emberi jogok!? Tranzitokat megszüntetni,az ott lévőket visszadobni ahonnan jöttek!Ha maradni akarnak zabáljanak disznóhúst, keresztelkedjenek ki!Tanuljanak magyarul,magyar történelmet!

Civil szervezeteknek nincs szabad működése!?Az összes olyan civilnek titulált szervezetet aki külföldről finanszíroznak betiltani, megszüntetni, törölni minden magyarországi működési engedélyüket!

Végezetül és nem utolsó sorban!Korrupció! Az összes komcsi fattyú aki lopott Gyurcsánytól, Megyón keresztül, Újhelyin át, egészem Demszkyig! Vagyon elkobzás,aztán irány a kőfejtő!

Remélem elvtársak ráismertek? Ti így kezeltétek anno a magyar népet!

Az már csak apróság, de egyáltalán nem mellékes, hogy ezek után idehaza jó lenne Házszabályt módosítani!

Ha az EP-ben megtehették, hogy a tartózkodó szavazatokat nem számítják bele egy szavazás végeredményébe, akkor itthon is minden lelkifurdalás nélkül ugyanezt a szabályt bele lehet pakolni szépen a Házszabályba.

Forras