Hírek
Kiszivárgott a megdöbbentő igazság! Európa teljes pusztulásáról döntöttek a migrációs csúcson

Az eddiginél jóval több bevándorló érkezhet Európába, nagy részük teljesen legálisan. Titkos részletek derültek ki a két hónappal ezelőtti migrációs csúcstalálkozóról.

Az afrikai bevándorlóknak mostantól sokkal könnyebb lesz Európába jutniuk az új megállapodás szerint, melyet Németország, Franciaország, Spanyolország, Olaszország és két afrikai ország, Csád és Niger vezetője írt alá.

Mostantól az afrikai bevándorlóknak lehetőségük lesz beadni a menedékkérelmüket közvetlenül a fekete kontinensen, ezután, akik pozitív elbírálásban részesültek közvetlenül repülővel szállítják majd Európába és minden joga meg lesz itt maradni. Azok a migránsok pedig, akiknek a kérelmét elutasították minden bizonnyal, ahogy eddig is embercsempészek segítségével fognak Európába jutni.

A találkozón eldöntötték, azért, hogy több bevándorló, még gyorsabban jöhessen, Európa még fizet is az afrikai országoknak. A pénz egy részét Afrikának elvileg az embercsempészet megállítására kellene költenie.

A lehetőséggel minden bizonnyal afrikaiak milliói fognak élni, és azok, akik nem kapnak kedvező elbírálást ahelyett, hogy hazamennének Európa felé fognak elindulni, ami miatt sosem látott migránsáradat sújthatja a kontinenst.

Forras