Hírek
Itt megtudhatod a jövőt… Közel a harmadik Antikrisztus eljövetele…

Az amerikai Nostradamus Társaság elnöke elárulta, hogy ki hozza el a harmadik világháborút, mikor lesz, és hogy ki-ki ellen fog harcolni.

Michel de Nostredame (1503-1566) francia orvos, gyógyszerész és asztrológus. Egyesek szerint többek közt megjósolta a második világháborút és a 2001. szeptember 11-i terrortámadást is. 1996-ban Amerikában létrehozták a Nostradamus Társaságot, az alapítóval, Victor Baines-szel készített interjút a német Bild. A férfi szerint azért van még a halála után közel ötszáz évvel is ekkora hatással az emberekre Nostradamus, mert a többség szeretné tudni, hogy mit tartogat a jövő.

– állítja Baines. A társaság már évekkel a 2001-es terrortámadás előtt arra figyelmeztette az embereket, hogy az évezred környékén New Yorkban egy légitámadás miatt háború fog kitörni, amiben az iszlamisták is érintettek lesznek.

Nostradamus a halála előtt arról írt, hogy a világ történelmében háromszor jön majd el az Antikrisztus, mindegyik esetben férfiről beszélünk, és a saját népe hősként tekint majd rá, ennek ellenére világszintű háborúkat fognak kirobbantani miatta. A ködösen megfogalmazott írásokat tanulmányozók szerint Napóleon és Adolf Hitler volt az első kettő, a harmadik Antikrisztus felbukkanása még egy kis ideig várat magára. Sokan azt sejtik, hogy az újonnan megválasztott amerikai elnök, Donald J. Trump lehet a soron következő Antikrisztus, ám a társaság elnöke ezt cáfolja.

A prófécia szerint egy Ázsiában felbukkanó muzulmán férfi lesz az, aki a szárazföldön és a tengeren is megtámadja Európát. A sorokból állítólag az is kiolvasható:

ez egy vallási háború lesz, az elkövetkezendő húsz évben már ki is törhet, és az európai államok, valamint Amerika egy oldalon harcol majd.

Ez, a minden korábbinál hatalmasabb háború sok ember életét követeli majd, de biztosan nem hozza el a világvégét.

A teljes apokalipszis ugyanis 3797-ben jön majd el, ekkor egy aszteroida fog végezni az emberiséggel.

forrás: legfrissebb.info