Hírek
Ellentámadásba lendült Soros! Az új uniós migránspolitikát próbálja megtorpedózni

Jelentések szerint a milliárdos spekuláns egy titkos találkozón vett részt Pedro Sanchez baloldali spanyol miniszterelnökkel, akivel elsősorban a migrációról tárgyalt. Mióta a Sanchez-vezette baloldali kormány átvette a hatalmat Madridban, sorra fogadják be az illegális bevándorlókat.

Egy hónapja vette át a hatalmat Spanyolországban a baloldali kormány, amit nem a nép választott meg, hanem egy parlamenti szavazás után kerültek hatalomra azt követően, hogy a parlament megvonta a bizalmat az addigi miniszterelnöktől, Mariano Rajoy-tól.

Ez idő alatt Sanchez már állítólag titkos tárgyalásokat folytatott Soros Györggyel is. Sajtóbeszámolók szerint Soros szerda este hétkor tartott eligazítást a miniszterelnöknek a Moncloa-palotában, a spanyol kormányfő rezidenciáján.

Az egyeztetés nem került bele a miniszterelnök hivatalos agendájába.
A Breitbart londoni kiadása szerint másfél órán át tartott a tárgyalás, amelyen részt vett Josep Borrell Fontelles, spanyol külügyminiszter is.

Utat engednek a hajóknak

Pedro Sanchez Brüsszel nagy elégedettségére két hete jelentette be, hogy a nyitott határok híve, ezért utat enged az Aquarius nevű hajónak, mely a Földközi-tengeren portyázva szedi fel fedélzetére a fekete-afrikai migránsokat. Korábban Olaszország és Málta már megtiltotta a hajónak, hogy náluk kössön ki és ott rakja ki az illegális bevándorlókat.

A szocialista vezető azt is belengette, hogy lebontatja azt a több méter magas falat, mely a két, az afrikai kontinensen lévő spanyol enklávét, Ceutát és Melillát védi a bevándorlóktól.

Forrás