Hírek
Brutális levél Merkelnek “Európa árulójának, sőt, sírásójának”

Frau Merkel!

Akinek a pusztító migránsbeözönlés csupán egzisztenciális kérdés, az Európa és főleg az itt élők árulója, sőt, sírásója!

Nem is értem, hogy nem lehet ezt fölfogni: itt sokkal többről van szó, mint egzisztenciáról. Nem a munkahelyeket féltjük ezektől a vadaktól, hanem az életünket, az asszonyainkat, a lányainkat! Sőt, A velünk élő zsidókat, melegeket és liberálisokat is. Mert ők ugyanolyan veszélyben vannak, mint a szabad prédának tekintett 10 éves kislányoktól kezdve a tisztességben megőszült öregasszonyokig minden nő. Mert ez a középkori sötétségben ragadt söpredék, csak a mobiltelefont, meg a szociális segélyt, meg az Eurót érti meg a XXI. századból. No meg a „menekültek jogaival”, azzal tökéletesen tisztában vannak! Bezzeg a kötelességeivel! Arra pont magasról tesznek. És nem értik meg a XXI. századból az élethez való jogot, a jogrendet, a nők tiszteletét, a keresztény hagyományokat, az élni és élni hagyni elvet, a vallásszabadságot, különbözőség tiszteletét és elfogadását.

Európa számára a migránsügy nem egzisztenciális kérdés! Annál sokkal több! Létkérdés! Ha továbbra is hagyjátok beözönleni a gyilkos migráns csürhét, nem az egzisztenciánkat veszítjük csak el, hanem a családunkat, a múltunkat, a jövőnket, az életünket! Mindenünket! A létünket is!

Forras