Aktuális
Akkora a baj, hogy Brüsszelből már oda sem mernek nézni!

Európa vezetői abba a hibába estek, mint Angela Merkel, aki azt hitte, hogy csupán néhány ezer bevándorló jön. Most már tudják: ennek soha nem lesz vége!

A német hírszerzés vezetője szerint 2030-ig egymilliárd emberrel nőhet Afrika lakossága és ezeknek az embereknek a nagy része csupán arra gyűjt, majd, hogy Európába juthasson egy jobb élet reményében – írja a info-direkt.eu.

A brüsszeli vezetés tisztában van vele, hogy ennyi emberrel nem tud majd mit kezdeni, de semmit sem tesz csak tovább sulykolja az elhibázott migrációs politikáját és látszatmegoldásokat kínál az afrikai országok megsegítésével. Tudják jól, ha bevallják, hogy tévedtek az a bukásukat jelentené. Az ő céljuk a politikai túlélés, ameddig csak lehet és az sem érdekli őket, hogy ezáltal mind gazdaságilag, mind társadalmilag romba döntik Európát.

Ha Afrika egymillió bevándorlója még nem volna elég, akkor ott a Közel-Kelet, ahol ugyan legyőzték az Iszlám Államot, de egy új sokkal nagyobb konfliktus van kibontakozóban Irán és Szaúd-Arábia között. Minkét ország rendelkezik nukleáris fegyverekkel. Ha itt kitör egy komoly háború olyan migrációs hullám sújtja majd Európát, ami eddig el sem tudtunk képzelni, amit nem lehet menekülttáborokkal kezelni, nem csak Párizs és Róma utcáin sátoroznak majd a migránsok, hanem Athéntól Brüsszelig végig az autópályákon, a városok közterületein, a földeken. Ennyi embert lehetetlen lenne etetni az amúgy is válságba sodródó Eurpának. És ha nem kapnak, egyszerűen elveszik, amire szükségük van.

Előbb vagy utóbb Európának erőddé kell válnia mert ha nem akkor elpusztul!

Forras