Hírek
A rendőrök menekítették ki a nőt, akit majdnem meglincseltek Encsen

Ahogy korábban megírtuk, Encsen kis híján megismétlődött az olaszliszkai tragédia: egy 53 éves nő elé úgy futott ki egy kislány, hogy az autó vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést. Amikor megállt, a helyiek közül többen bántalmazni kezdték, autóját megrongálták. Végül a rendőrök menekítették ki.

Az autó sofőrje az atv.hu-nak elmondta, hogy a gyermek az út szélén parkoló autók mellett álló társaság tagjai közül futott ki az útra, úgy, hogy hiába fékezett, elütötte. Az ütközés után azonnal kiszállt az autójából, mint mondta,

kiabáltam, kiugrottam a kocsiból és kiabáltam, hogy hívjatok mentőt, hívjatok mentőt. Megijedtem nagyon és sokkot kaptam. Egyszerűen fel sem tudtam hirtelen dolgozni, mert olyan semmiből jött a gyerek, hogy nem számítottam rá.

Elmondása szerint a jelenlévők azt kiabálták, hogy a kislány meghalt. A mentők közben ellátták a gyermeket, az indulatok azután szabadultak el, hogy elvitték a lányt a helyszínről. A kislány egyik rokona szájba vágta a nőt, ekkor kitört az egyik foga, majd ott ütötték, ahol érték.

A nőt a rendőrök menekítették ki a tömegből, két férfit állítottak elő az ügyben, őket gyanúsítottként hallgatták ki.
Forras